MUZIKALE STEDENTRIP naar BERLIJN 16-20 MAART 2020

Muzikale stedenreizen

15 °C

Arie Keijzer

Wie op reis wil kan kiezen uit veel verschillende reisorganisaties.
Gaat het om vervoer en verblijf dan kun je terecht bij de grote touroperators en ook voor reizen rond een thema zoals wandelreizen, fietsreizen, tuinreizen etc. is veel aanbod. Korte vakanties en reizen rond een thema groeien in populariteit. Ook de vraag naar stedenreizen is toegenomen.

Arie Keijzer

Muzikale stedenreizen

IC Productions organiseert in 2020 een Muzikale Stedentrip naar Berlijn met als uitgangspunt drie fantastische concerten op toplocaties:

• Concert voor viool en orkest – Johannes Brahms in het Konzerthaus
HR-Sinfonieorchester o.l.v. Andrès Orozco-Estrada

• Tchaikowski, Berlioz en Prokofjew in de grote zaal van de Philharmonie
Orchestre National du Capitole de Toulouse o.l.v. Tugan Sokhiev

• Opera “Carmen” van Bizet in de Staatsopera van Berlijn
Muzikale leiding: Daniel Barenboim

Het spreekt voor zich dat het ontmoeten van gelijkgestemde mensen met liefde voor muziek een belangrijk onderdeel van deze reis vormt. De maximale groepsgrootte is vastgesteld op 25 personen. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat er altijd persoonlijke aandacht is voor de reisdeelnemers.

Wat anderen er van vonden

“Voor de tweede keer namen wij deel aan een culturele reis naar Boedapest, aangezien de eerste reis tot onze volle tevredenheid verliep en ook deze keer elke dag weer een muzikaal hoogtepunt inhield. Uitstekende orkesten en solisten van wereldklasse hadden hun opwachting gemaakt en overtroffen onze hoge verwachtingen.”

“Diverse keren waren wij al op stap met IC Productions. En steeds blijkt het vertrouwen in een goede opzet en organisatie gegrond. Men geeft inhoud aan de uitgangspunten ”muziek als basis voor de reis, maar daarnaast ook nadrukkelijk aandacht voor andere culturele uitingen”.

“Ik had me zeer verheugd op deze reis. Als Bach liefhebber keek ik er naar uit. En ik kan na afloop zeggen: het was een geslaagde week. Lof aan IC Productions!”

In het aanbod van reisorganisaties zie je in bijna alle gevallen dat een standaardreis wordt voorzien van een thema om op die manier een doelgroep te interesseren voor een reis. Er zijn echter ook organisaties die aan de andere kant beginnen en starten vanuit de inhoud.

IC Productions

IC Productions is zo’n organisatie die uitsluitend muziekreizen organiseert en start bij het muzikale programma. Als de concerten vastliggen wordt daar omheen een cultureel- toeristisch programma aangeboden. Daardoor zijn deze gespecialiseerde reizen bij uitstek geschikt voor de muziekliefhebber.

Tenslotte

Wilt u deze gespecialiseerde reisorganisatie en deze muzikale stedentrip leren kennen? Klik dan hier voor alle detailinformatie: https://www.icproductions.nl/muzikale-stedentrips/muzikale-stedentrip-berlijn

I.C. Productions